Top

Sneak previews zomer en herfst 2020

Terwijl de winter nog moet beginnen in the arctic, zijn we nu erg druk doende om de reizen in zomer en herfst 2020 organiseren. En het beloven wederom geen alledaagse reizen te gaan worden. In november en december zullen ze online komen, maar we tonen alvast met veel trots een kleine sneak preview:

 

Middernachtzonreis Noord-IJsland

Vertrek: 15 juni 2020

Een 8-daagse reis waarbij we in Noord-IJsland verblijven in Mývatn en aan de noordkust. De focus ligt op de uren rond zonsondergang en -opgang, net na middernacht. Het beloven daardoor surreeele dagen te worden om gedurende deze uren in de middle of nowhere te verblijven.

 

Middernachtzonreis Spitsbergen en Lapland

Vertrek 2 juli 2020

We gaan op herhaling! Na het grote succes in 2019 zullen we een 4-nachten verblijf op het ‘dak van de wereld’ gaan combineren met de Noorse fjorden en Fins Lapland. Dat betekent dat je in 8 dagen op 3 verschillende arctische landschappen gaat verblijven.

Noorderlichtreis Ruska

Vertrek 9 september 2020

Weinig reizigers weten hoe prachtig het herfstseizoen is in Fins Lapland. Een waar kleurspektakel, wanneer de mossen en bladeren verkleuren en hopelijk de hemel groen kleurt. We organiseren een 8-daagse reis in Sallatunturi, bij voornamelijk veel winter reizigers bekend. Nu nemen de wildernisgidsen ons mee op avontuur in de wildernis nabij Sallatunturi en het Oulanka Nationaal Park.

Noorderlichtreis IJsland en Groenland

Vertrek 13 september 2020

De combinatie van deze waanzinnig mooie bestemmingen vormen hopelijk een geweldig decor van succesvolle noorderlichtjachten. Je verblijft 2 nachten in Zuidwest-IJsland, je ziet de bekende Golden Circle en vliegt vanuit Reykjavík rechtstreeks naar het UNESCO ijsfjord van Ilulissat. Prachtige belevenissen staan op je te wachten.

No Comments

Leave a Reply: