Top

Reünie – Zaterdag 18 april 2020

INSCHRIJVING IS GESLOTEN!!

We zijn blij verrast met de zeer hoge opkomst. Hierdoor zijn we helaas genoodzaakt de inschrijving te sluiten.
We verwelkomen graag de 110 ingeschreven Arcticans. Tot dan! 

 

Beste Arcticans,

De Arcticans-reisleiders zouden graag al hun reizigers van de voorbije jaren willen uitnodigen voor een grote reünie vlak na het winterseizoen in april 2020. Deze reünie gaat door op een unieke locatie in Belgisch Limburg, namelijk in de pop-up Bloesembar tussen de talrijke fruitgaarden die in deze periode in volle bloei staan. Dit fenomeen lokt jaarlijks tienduizenden natuurliefhebbers uit binnen- en buitenland naar Haspengouw en lijkt ons dan ook een ideaal decor om elkaar nog eens even terug te zien en mooie herinneringen op te halen.

Op zaterdag 18/4 organiseren we vanaf 14 uur een gezellige middag en avond, met oa. een wandeling tussen de fruitbloesems, gevolgd door een lekkere barbecue. De barbecue kunnen we aanbieden voor slechts 17.5 euro per persoon (Zie menu pagina 15) en kan ter plaatse betaald worden.

Aanmelden via info@arcticans.nl, met vermeld het aantal personen en of u blijft barbecueën.

Wie graag in de buurt blijft overnachten kan bijvoorbeeld terecht bij Hotel Stayen. Alzo kan er een gezellig en mooi weekendje ‘Belgisch Limburg’ van worden gemaakt. In dat geval graag reserveren o.v.v. ARCTICANS, via info@stayen.com of hofvanstayen@stayen.com. Beschikbaarheid is onder voorbehoud.

Meer informatie over de Bloesembar en hoe te bereiken via deze link. Opgelet: Voorzie best een half uurtje wandelen van de parking naar de afgelegen Bloesembar. Meer informatie over de omgeving is te lezen op deze website.

Héél graag tot dan!

Ruben, Wietse, Marc, Roderik, Jos en Yoni