Top
Home / Infomiddag Wurfeld

Presentatie noorderlicht reizen

Vanwege het COVID-19 virus is het momenteel uiteraard nog onzeker hoe de nabije toekomst er uit gaat zien. Ook al is Lapland momenteel waarschijnlijk één van de veiligste regio’s op onze planeet, met gemiddeld minder dan 2 inwoners per vierkante kilometer. Hopelijk hebben we tegen eind oktober een beter zicht op hoe de winter er zal komen uit te zien. En we kunnen ons voorstellen dat vele mensen zodra het weer kan dolgraag meteen op reis willen gaan.

Wij zijn in ieder geval niet bij de pakken zitten en hebben naar jaarlijkse gewoonte alvast een breed gamma aan geweldige reizen uitgewerkt, met voor elk wat wils. Met het noorderlicht als centrale pijler, maar daarnaast ook onvergetelijke andere belevenissen in de adembenemende arctische natuur. Daarom willen we graag een info-middag organiseren om deze reizen aan u voor te stellen. Er zal daar sowieso rekening gehouden worden met de 1.5m regel, waardoor we slechts ruimte hebben voor 35 personen. Mocht de interesse in deze onzekere tijden toch groter zijn dan 35 personen, dan kunnen we altijd nog een tweede info-moment inlassen.

Datum: zaterdag 24 oktober –  14:00 uur. 
Locatie: Kasteel Wurfeld

We zullen de reizen vanzelfsprekend enkel uitvoeren indien het verantwoord is. Mocht dit uiteindelijk niet lukken, dan kan u zich middels dit info-moment misschien alvast oriënteren voor een reis in 2022, wanneer alles hopelijk weer zo goed als normaal zal zijn. Naast Ruben Weytjens zal ook Wietse Dijkstra aanwezig zijn om alle reisdetails te beantwoorden.

Wat men mag verwachten:

– Introductie tot het noorderlicht
– Toelichting over onze manier van werken en de meerwaarde om met ons op pad te gaan
– Toelichting bij de activiteiten, over kledij, over het weer, over de uren daglicht…
– Bespreking van enkele specifieke reizen
– 1 op 1 moment voor specifieke vragen
– Gelegenheid om een vrijblijvende voorboeking te maken

Aanmelden: u kunt zich aanmelden door een bericht te sturen naar info@arcticans.nl. 

Nog niet bekend met ons reisconcept maar al wel benieuwd? Klik hier voor meer informatie over het verhaal achter ons Arcticans concept.